vissza
Megújultak a VELUX tetőtéri ablakok!

Megújultak a VELUX tetőtéri ablakok!

Jelentősen csökkenthető az energiafelhasználás és az ezzel járó rezsiköltség megújult termékválasztéknak köszönhetően. A kiváló minőségű és hőszigetelőképességű 3-rétegű üvegezéssel rendelkez


Megújult Standard Plus választék

A Standard Plus ablakok újdonsága a kiváló hőátbocsátási tényező az új 3-rétegű üvegezéssel. A teljes ablakszerkezet Uw-értéke 1,1 W/m2K. Ezzel a hőátbocsátási értékkel ezek a tetőtéri ablakok nemcsak az aktuális energetikai követelményértékeket teljesítik, hanem a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is minden bizonnyal teljesíteni tudják.

A VELUX GLL fa tetőtéri ablak esetén a nagy tömörségű, kiváló minőségű első osztályú fenyő faanyag, és a speciális rétegragasztási eljárás garantálja a nagyfokú szilárdságot és a vetemedéssel szembeni ellenálló képességet. Az ablakot ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártják, a plusz

 EPS hőszigetelést az ablakszárny és a tok csatlakozási pontjainál használják a hőszigetelés javítása érdekében.

Felületi karbantartást nem igénylő VELUX GLU tetőtéri ablakok magja hőkezelt fa, melyet egyenletes öntéssel felvitt poliuretán bevonat takar. A felület-folytonos műanyag útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekben. Könnyen tisztítható és a felület 100% karbantartás mentes. ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártják. A fát kemencében rendkívül magas hőfokra hevítik. A hőkezelés a fa nedvességtartalmát akár 50%-kal is csökkenti, a nedvesség jobb hőszigetelő képességű levegőre cserélődik. A végeredmény jobb hőszigetelés és szilárdság.

Mint minden VELUX tetőtéri ablak, a Standard Plus ablakok is rendelkeznek beépített szellőztető megoldással, melynek célja, hogy az ablak zárt állapota esetén a helyiség háttérszellőztetéséről gondoskodjon.

Standard tetőtéri ablak választék is módosult

A VELUX GZL felső kilincses illetve GZL B alsó kilincses fa tetőablak kínálat kiegészült a karbantartás nem igénylő felülettel rendelkező változattal. Emellett a VELUX Cégcsoport megnövelte a kétrétegű üvegezéssel kínált tetőtéri ablakok energiahatékonyságát is, 7%-kal jobb hőszigetelést eredményezve.

Az ablakokat minimum 25 év élettartamra tervezték, a VELUX márkanév a garancia a kiváló minőségre.