vissza
Palacsere gond nélkül

Palacsere gond nélkül

A bitumen zsindely, -hullámlemez, illetve az azbeszt tartalmú palatető veszélyes hulladék. Annak bontása, kezelése, elszállítása sok gondot jelentett. EDDIG!

Az elavult, töredezett, egészségre káros bitumen zsindellyel, -hullámlemezzel fedett, illetve az azbesztes palatetős épületek tulajdonosait gyakran az tartja vissza a tetőfelújítástól, hogy a veszélyes hulladéknak számító tetőfedő anyag bontása, kezelése szigorú szabályokhoz, engedélyhez kötött. Ráadásul a szabályos elszállítást és ártalmatlanítást is csak az erre szakosodott cégek végezhetik, mindez költséges és bonyolult szervezést igényel. Ez sok gondott okozott EDDIG! 

Ha Creaton tetőcseréppel újítja fel házát, akkor mi megoldjuk a veszélyes hulladék elszállítását, mindezt kedvező áron!

Mit kell ehhez tennie? 

1. Válassza ki kedvenc Creaton cserepét telephelyünkön. Szinte az egész termékpalettát meg tudjuk mutatni Önnek, élőben láthatja a csodás színeket, struktúrákat.

2. Amennyiben a lebontani tervezett tetőfedő anyag azbeszttartalmú síkpala, illetve bitumenzsindely vagy hullámlemez, akkor a kiválasztott tetőfedő anyaggal egyidejűleg big-bag zsákokat kell megrendelnie. (Amennyiben a bontott anyag egészben lévő azbeszttartalmú hullámpala vagy bitumen hullámlemez, a zsákokat nem kell megrendelni.) A megrendelt tetővel négyzetméter-arányos mennyiségű big-bag zsák kiszállításra kerül az előzetesen megadott címre.

3. A bontott tetőfedő anyagot (azbeszttartalmú síkpala és bitumenzsindely) raklapra helyezett big‑bag zsákokban kell elhelyezni. Amennyiben a bontott tetőfedő anyag azbeszttartalmú hullámpala vagy bitumen hullámlemez, közvetlenül a raklapra kell helyezni és körbefóliázni. Ennek részleteiről kereskedésünkben tájékoztatást adunk.

4. A veszélyes anyag előre egyeztetett időpontban elszállításra kerül.

Ugye milyen egyszerű! Egy gonddal kevesebb! Jöhet az a tetőfelújítás?