vissza
PREFA: erős, mint a bika

PREFA: erős, mint a bika

Építkezőknek és felújítóknak: prefa tetők, homlokzatburkolatok és komplett rendszerek alumíniumból

Amikor a hagyományos tetők csődöt mondanak, a PREFA tető akkor is helyén marad. A PREFA alumínium tetőjét nem verheti le egy vihar sem.
Az egyedülálló, keresztkötésben történő lerakásnak köszönhetően PREFA alumínium tetője ellenáll a legnagyobb viharoknak is. Egy másik fontos pont: A PREFA tetőrendszereket kizárólag csak szakképzett profik szerelik össze. Ezáltal teljes biztonságban van. Ezt az ígéretet 40 év anyag- és színgaranciával* erősítjük meg.

Ismerkedjen meg a további előnyökkel: 

A TÚLTERHELT TETŐK ELTŰNNEK, MINT A TAVALYI HÓ.

Egy PREFA tető minden időjárási terhelésnek ellenáll. A törés még nagy hőterhelés esetén is ki van zárva. Az extrém hőmérséklet-ingadozások hidegen hagyják az alumíniumtetőt – ezért támaszkodnak a magas területeken lévő hegyi menedékházak is a PREFA termékekre.

AZ ÖRÖKKÉ TART A LEGTOVÁBB. EGY ALUMÍNIUMTETŐ NEM ROZSDÁSODIK.

A PREFA tetők legtöbb esetben olyan festékréteggel vannak bevonva, amely további védelmet nyújt az anyag számára. Még akkor is, ha a megmunkálás során apró sérülések keletkeznek, a natúr alumínium reakcióba lép a levegőben lévő oxigénnel, és ezáltal egy természetes oxidréteget képez. Ez megvédi az anyagot még szélsőséges időjárási körülmények esetén is. A többi, nem alumíniumból készült, és ezáltal idővel a korrózió jeleit mutatható fémlemezfedéssel ellentétben, az Ön házának PREFA teteje a természetes „második rétegnek“ köszönhetően garantáltan rozsdamentes marad. Így még az unokái is hosszú ideig gyönyörködhetnek majd benne.

10% SÚLY – 100% MINŐSÉG. AZ ALUMÍNIUMTETŐ OPTIMÁLIS VÁLASZTÁS FELÚJÍTÁSOKHOZ.

Egy alumíniumtető súlya 1/10-e a cseréptető súlyának. A csupán 2,3-2,6 kg/m²-es önsúllyal a tetőfedés különösen könnyű feladat – és szinte bármekkora tetőhajlásszög esetén. Előnye: a régi fedélszéket nem kell még kiegészítőleg megerősíteni felújítás előtt. Ezzel gyakran rengeteg időt, pénzt és idegeskedést lehet megtakarítani. A tippünk felújítók számára: Vegye könnyedén.

CSENDESEN HULL A HÓ. HALKABBAN KOPOG AZ ESŐ.

Az alumínium tetők halkabbak, mint a hírük. A zajokat mi emberek különbözőképpen vesszük észre, de a PREFA kis formátumú elemei rendelkeznek egy hangszigetelő sávval, ami csökkenti a zajkibocsátást. A zajkülönbség egy hasonló, kemény fedésű tetőhöz viszonyítva az emberi fül számára alig észrevehető.

PREFA CLASSIC

A PREFA Classic elemek a maguk 2,3 kg/m²-os súlyukkal a legellenállóbb tetőfedő anyagok közé tartoznak. A kiselemes alumíniumlemezekkel az ép, de régebbi fedélszékek is költségkímélően és nehézségek nélkül felújíthatók. Négy Classic elem elég egy teljes négyzetméternyi tetőfelület befedésére. 

- 9 standard szín

- tartozékok széles köre

- 40 év garancia

- EN 1396 szerinti ötvözet

- Coil-Coating eljárással készült bevonat