Rólunk

Fő tevékenységi körünk a tetőépítés, az építőipari kivitelezés, valamint az építőanyag-kereskedelem. 

A kivitelezés területén a komplett tetők készítése, tetőszerkezetek felújítása, vagy igény szerint a különálló ács-, tetőfedő vagy bádogos munkák. A tetőszerkezeteken kívül készítünk könnyűszerkezetes, valamint csarnok jellegű épületeket. 


A kivitelezés területén ez alatt a közel 20 év alatt nagyon sok referenciát tudhatunk magunkévá. Ezek a feladatok az egyszerűbbtől az összetettebbig a szakembergárdánk szaktudását, szorgalmát mutatja. Többféle munkában megméretett a vállalkozás: tetőépítés, állványzatok készítése, meglévő tetők újrafedése, tetőterek kialakítása beépítéssel, télikert készítése, lapos tetők szigetelése, felújítása, tárolószín építése… és persze ez a felsorolás korántsem teljes. A kereskedés súlyozottan a tetőhöz, tetőtérbeépítéshez, könnyűszerkezetes építési módhoz tartozó anyagokat forgalmazza. Legyen szó bármilyen tetőről, hagyományos faszerkezetű, fémszerkezetű, elsőtől az utolsó szegig minden beszerezhető. Nagyon jó minőségű fát direkt importőrként szállítunk be Szlovákiából. Ezáltal folyamatában bőséges árukészlettel rendelkezünk szerkezetépítéshez szükséges anyaggal. Ugyancsak kapható ragasztott, hossztoldott és toldásmentes fenyőprofil, lambéria, OSB lap, hajópadló stb. 


Több gyártó cégnek is kiemelt márkakereskedője a Tetőpont, ezáltal viszonteladóknak és kivitelezőknek, tervezőknek folyamatosan kedvező árakat tudunk biztosítani.

Hírek

Vitnyédi telephely
Soproni telephely

Forgalmazott márkák

creaton
lindab
velux
remmers
rothoblaas
schiedel
terran
thermofloc
prefa
Széchenyi 2020 pályázati logó