vissza
Az alumínium életre kelti a homlokzatokat

Az alumínium életre kelti a homlokzatokat

Prefa alumínium homlokzatburkolati rendszerek

A Prefalz ® hajlékonyságának köszönhetően könnyebben formálható, mint a legtöbb hasonló korcolt anyag. A tervezőknek számos kreatív felhasználási lehetőséget kínál a tető és homlokzat kialakításához. 

A PREFALZ ® ELŐNYEI:

  • 19 standard szín a színtáblázatban
  • Sima és stukkó felülettel szállítható
  • Csekély súly 
  • Hosszú élettartam – nem rozsdásodik!
  • Teljesen újrahasznosítható
  • Kérésre védőfóliával is szállítható (csak sima felület és PP99 esetén)
  • Alacsony külső hőmérséklet esetén is egyszerűen megmunkálható (0°C alatt is)

Napjaink leglátványosabb építményeinek épületburkolatai alumíniumból vannak. Nem csoda, nincs még egy olyan sokoldalú anyag, mint az alumínium. Viharállóság, törésállóság, korrózióállóság – minden PREFA homlokzat mögött kitűnő tulajdonságok állnak.

Robusztusságuk mellett a PREFA homlokzatburkolati rendszerek igazi szépségek, amik nem szabnak határt a tervezéssel kapcsolatos elképzeléseknek. A sokoldalú szín-  és formanyelv magáért beszél. Mindegy, hogy új elképzeléseket valósít-e meg, vagy egy homlokzatot szeretne-e felújítani, kreativitásának semmi sem szab határt.

A PREFA homlokzatburkoló termékek komplett rendszerek. Ez azt jelenti, hogy minden homlokzati elemet és az összes szereléshez szükséges tartozékot egy öntvényből készítik bevált PREFA minőségben. A kifogástalan szerelés garantálása érdekében a PREFA homlokzatokat kizárólag szakképzett profik szerelhetik fel. Ez maximális biztonságot ad az építtetőknek és felújítóknak. 

MODERN KLASSZIKUSOK ÚJ ÉRTELMEZÉSE.

A PREFA homlokzatburkoló rombuszok újjáélesztik a nagy múltú, diszkrét pikkelyfedésű homlokzatkialakítást. Az innovatív PREFA felületkezelésű, karbantartásmentes alumínium egy elegáns, matt struktúrát kölcsönöz a ház burkolatának.

VALÓSÍTSA MEG A SAJÁT MOZGÓKÉPSZÍNHÁZÁT.

Tapasztalja meg még ma a jövő épületburkolatát. Az FX.12-es homlokzatburkoló panel keresztirányú szélezése által lehetővé teszi a felület egyedülálló formatervezését. A fény beesési szögétől függően mindig új színben tündököl a ház homlokzata. Ez a lélegzetelállító hatás és a homlokzat aszimmetrikus kinézete minden épületet egyedivé tesznek.

HOMLOKZATKIALAKÍTÁS MÁSKÉPP GONDOLKODÓKNAK.

Függőleges, vízszintes vagy ferde – a PREFA Siding elemeknél is megszabja az irányt a modern építészet. Mert a homlokzat tervezésekor is lehet másképp gondolkodni. A saroksiding elemek folyamatos átmeneteket tesznek lehetővé. A PREFA Siding elemekkel olyan új utakon indulhat el, amilyen irányba Ön is tart.

EGY ANYAG A „KORCOLT MEGOLDÁSHOZ”

A Prefalz forma- és színválasztéka lenyűgöző, de könnyen érthető. Az alumíniumból készült Prefalz hajlékonyabb, mint a legtöbb hasonló korcolt anyag. Ezért könnyebben is formálható. Így olyan megszámlálhatatlanul sokféle egyéni kialakítási lehetőséget kapunk, ami más anyaggal nem lenne lehetséges. Ki lehet jelenteni: minden, ami elképzelhető, megvalósítható – a hajtások pedig vonzóvá tesznek.

A HOMLOKZAT MEGHATÁROZZA AZ ARCULATOT.

Egy vállalat legnagyobb névjegye a cégépület. Egy PREFA alumínium kompozit lemezekkel ellátott homlokzat már az első pillantásra benyomást tesz. A sokféle szín és forma, a fényességi szintek választéka, valamint a felület különc formatervezése és a speciális bevonatok különösen jól érvényesítik az épület burkolatát. Nagy tervei és elképzelései vannak? Mutassa meg.

VÁLTOZTASSA A NÉPSZERŰTLEN FALAKAT VONZÓ HOMLOKZATOKKÁ.

Az építészet művészete gyakran abban áll, hogy egy jelentéktelen épületet eleganciával ruházunk fel. A tekercsekké formált PREFA hullámprofilok a szürke falakat gyönyörű homlokzatokká varázsolják. Különösen vonzó: A PREFA hullámprofil keresztben és hosszában gondoskodik a kozmetikai csúcsteljesítményekről.