vissza
CREATON: betonban is otthon

CREATON: betonban is otthon

A népszerű CREATON Kerámia tetőcserép és a környezetbarát szálcement pala mellett 2017-től a cég választékában a beton tetőfedő anyagok is megtalálhatóak.

Nemzetközi és magyar gyárakból származó széles cserépválaszték, Magyarország legjobb minőségű agyagállománya, két európai színvonalú gyár Lentiben, széleskörű szakmai támogatás az ország bármely pontján és folyamatos műszaki fejlesztések – ezt kínálja a CREATON, 2017-től a betoncseréphez is!

Az elmúlt években szinte minden magyarországi tetőfedő megismerkedett a cég legváltozatosabb tervezői és felhasználói igényeket kielégítő termékválasztékával: szálcement homlokzatburkolataival, különlegesen elegáns és modern palafedéseivel és persze méltán népszerű Kerámia tetőcserepeivel.

Vízbiztos és tartós tető betonból

A Kerámia tetőcserepeiről ismert CREATON a beton tetőfedő anyagok esetén is kizárólag a tőle megszokott magas minőségi kategóriába tartozó termékeket kínálja.

Az esztétikai és műszaki okokból lekerekített alsó peremmel rendelkező cserepek minden tervezői elképzelés és fogyasztói igény esetén megoldást kínálnak, hiszen már 10o-os hajlásszögű tetőn is alkalmazhatóak.

A beton cserepek további műszaki előnyei közé tartozik amellett, hogy kedvező az árfekvése és egyszerű vele a kivitelezés, hogy fokozottan vízbiztos tető építését teszi lehetővé, amiről az egyedülálló bordakialakítása gondoskodik. A tetőcserép felületén megjelenő kettős vízborda kiemelkedő védelmet nyújt az esővíz ellen. A cserepek teherbíró képessége 30%-kal nagyobb a DIN Plus szabványban előírtnál.

A beton tetőfedő anyag környezeti terhelése igen csekély, amely ma már természetes elvárás minden magára adó építőanyag gyártó cég esetén. A Kerámia cserepekhez hasonlóan a CREATON beton tetőfedő anyagok 100%-ig újrahasznosíthatóak.

Betoncserép matt és selymes felületekkel

A CREATON új betoncserepei selymesen matt színekben készülnek, minőségi felülettel. Különböző esztétikai élményt nyújt a beton tetőcserép család négy különböző formájú változata, a dinamikusan hullámzó GÖTEBORG, az időállóan klasszikus formájú HEIDELBERG, a síkfelületű KAPSTADT, illetve az egyedülálló formájú és attraktív VERONA. Gyártásuk öt különböző színben - klasszikus vörös, sötétvörös, sötétbarna, sötétszürke, fekete -, történik.

A CREATON beton termékválasztéka Planar felülettel finom és sima kialakítású, selymesen fényes és matt színű anyag, amely hosszú időn át megóvja a tetőt a szennyeződések megtapadásától.

A CREATON a betoncserepekhez a kiegészítők széles választékát kínálja, ahogyan a jól bevált Kerámia tetőcserepeknél is.

Így az építkezni és felújítani készülők - a Kerámia Cserép és síkpala után - a beton választékban is teljes rendszerrel, valamint tartós és környezetbarát, esztétikus tetőfedő megoldással találkozhatnak.

Széchenyi 2020 pályázati logó