vissza
CREATON tetőcserép - az időtálló megoldás

CREATON tetőcserép - az időtálló megoldás

Tetőcserepek száz színben, 50 év garanciával.



A Creaton tető természetes, tartós és értékálló. Modern és hagyományos tetőcserepek minden igényre.
50 év garancia, 100 szín, 100% színtartósság. Kell ennél több? 

Ismerkedjen meg a mi kedvenceinkkel!


Íme a modern vonalat képviselő: OPTIMA, DOMINO, SIMPLA...

OPTIMA: Az univerzális esztétikus reformcserép.  Formája ötvözi a tradíciót a modernséggel, lehetővé teszi a nagy eltolhatósági tartományt, így amilyen szép, olyan funkcionálisan előnyös is. A széles léctávtartománynak köszönhetően rugalmasan használható, így felújítás esetén különösen közkedvelt. A kiegyensúlyozott ívek nyugodt tetőfelületet eredményeznek.

DOMINO: A letisztult egyenes vonalú tetőcserép. A DOMINO tetőcseréppel megalkottuk a mai kor modern design elképzeléseinek mindenben megfelelő kerámiacserepet, amely egyedülálló előnyöket kínál. A markáns megjelenést a tökéletes formai kifejezőerő, valamint a túlzott stíluseszközök használatának mellőzése jellemzi, mindemellett a funkció és a gazdaságosság optimális egységét nyújtja. A mai kor és egyben a jövő kerámia tetőcserepe.

SIMPLA: A minimál design. A SIMPLA a nagy formátumú kerámiacserepek között is egyedülálló design-nal és a következő generációs kerámia cserepek legjobb teljesítményével rendelkezik. Sík formája, rendkívül sima felülete érdekes megoldás a modern, minimalista stílusú építészet számára. A kifejlesztett gyártási technológia révén tartós, stabil, igazán minőségi kerámiacserép született.  A SIMPLA óv és véd - biztosítja a minőségi és tartós tető iránti igényt, a jó szellőzést és a negatív környezeti hatásokkal szembeni ellenállást. Elegáns, trendi színekben kapható, kiváló ellenpólusa a hagyományt idéző, klasszikus natúr- vagy téglavörös színnek. A SIMPLA cserepek hangsúlyozzák a modern építészet legfontosabb jellemzőit - egyszerűség, letisztultság, elegancia.


A hagyományos stílus képviselői: HORTOBÁGY, RÓNA, KLASSIK

Egyes cserepek azonnal, raktárkészletről! 


KLASSIK: A klasszikus kerekvágású tetőcserép. A KLASSIK félköríves vágású hódfarkú tetőcserepek rendelkeznek a legszélesebb körű alkalmazási területtel termékprogramunkban. Egyszerű, visszafogott és éppen ezért időtlen formájuk révén klasszikus szépségű tetőfelületeket alkotnak. A klasszikus körvágású hódfarkú tetőcserép optikailag feloldja a tetőfelületet és tökéletes harmóniát teremt. A színek és a felületek széles spektruma mind a felújítások, mind az új építésű házak esetén teret enged az individuális megoldásoknak a tetőfedés során.


HORTOBÁGY és RÓNA: A bordázott vagy sima felületű, hornyolt tetőcserép. A hornyolt tetőcserép az egyszeres fedésű hódfarkú tetőcserép továbbfejlesztett változata. A biztonságos oldalsó hornyolás egyszeres fedést tesz lehetővé. Korábban főként mezőgazdasági jellegű épületeknél, illetve már meglévő épületek renoválása és hozzáépítés esetén alkalmaztákA hornyolt HORTOBÁGY  tetőcserép azonban a modern építészet számára is érdekes lehetőségeket kínál, ugyanakkor íves vágásával és bordás felületével biztosítja a tradícionális megjelenést is.  A hornyolt RÓNA tetőcserép íves vagy egyenes vágásával, sima felületével a variációk széles tárházát kínálja.



Nagyméretű tetőcserepek kis hajlásszögű tetőkre is: RAPIDO, BALANCE


RAPIDO : A rugalmas, nagyformátumú, kettős bordájú tetőcserép.  A RAPIDO egy tökéletes kettős bordájú tetőcserép. Egyesítve a tradíciót és a technikát, különösen nagy méretének köszönhetően rendkívül gazdaságos. Magas fokú megbízhatóságán és szépségén kívül a RAPIDO cserepekben megtalálható a jó ár-érték arányú CREATON-csúcstermék valamennyi ismertetőjele. Az eredmény a mindössze kb. 8,1 db/m² cserépszükséglet és a kimagasló biztonság egy olyan technikának köszönhetően, amely gyors felhelyezést tesz lehetővé és egyúttal csökkenti a cserépszükségletet.  A dupla oldalsó hornyolással és magas támaszokkal kialakított fedési technika mellett a hátoldali támasztó bordák és a 3 felfüggesztő fül biztosítja a tartós biztonságot. A nagy eltolhatósági tartomány a horony tetején maximális rugalmasságot biztosít, amelyben az építtetők évtizedeken keresztül örömüket lelhetik.

BALANCE : Tetőkialakítás biztonságosan, gazdaságosan, szépen.  A BALANCE a tető kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. A kiváló minőség és a tökéletesített hornyolási technika gondoskodik a tartós értékállóságról. Főként a nagyméretű, de a kisebb tetőkhöz is megfelelő harmonikus arányai révén a BALANCE egy igazi sikertermék. Kb. 8,4 db/m² tetőcserép-szükségletével olyan cserepet kínálunk, amely azon túlmutatóan, hogy páratlan minőségről tesz tanúbizonyságot és figyelemreméltóan szép, az ár-teljesítmény viszonyában is új mércét állít fel. Meggyőző továbbá a 25 mm-es eltolhatósági tartomány, illetve a kialakított alsó merevítőbordáknak köszönhető tökéletesített statika.


Gazdaságos és biztonságos betoncserepek: KAPSTADT, VERONA, GÖTEBORG, HEIDELBERG


A betoncserép korszerű, magas minőségi kategóriát képviselő anyag. A gyártási technológiából adódóan rendkívül méretpontos és mérettartó. Teherbíró képessége, törőszilárdsága a szabványok által előírtnál 30%- kal magasabb. Felülete a CREATON fejlesztésű ultrakemény fedőfestékrétegnek köszönhetően rendkívül színtartó. Anyagjellemzőinek és kialakításának köszönhetően viharálló. Nedvességfelvétele minimális mértékű, így rendkívül fagyálló. Gyártás során rendkívül alacsony a CO kibocsátás, így energiahatékony, a károsanyag kibocsátás minimális. A CREATON betoncserép ár-értékaránya rendkívül kedvező.

KAPSTADT: A sík felületű. A KAPSTADT a CREATON legmodernebb betoncserepe. Tiszta, kifinomult vonalvezetése biztosítja a modern megjelenést, fegyelmezettsége mély benyomást hagy maga után. Sík felülete révén a minimalista építészeti stílus kedvelt építőanyaga, ennek köszönhetően elnyerte a TREND Award BAU 2013 építészeti díjat.

VERONA : Az attraktív. A VERONA a CREATON betoncserepek ékköve. Egyedülálló geometriai kialakítása, különleges szépsége révén elegáns megoldást kínál. Hatása a különösen nagy tetőfelületek esetén érvényesül. Finom formájának és attraktív megjelenésének köszönhetően elnyerte a Red Dot Design díjat.

GÖTEBORG : A dinamikus. A GÖTEBORG a CREATON betoncserepek dinamikusa. A tradicionális hullámos forma továbbgondolása a tetőfelületnek nagyfokú dinamikusságot kölcsönöz. A különleges formai kialakításnak köszönhetően az árnyékok játéka homogén, kontrasztmentes megjelenést ad.

HEIDELBERG : A klasszikus. A HEIDELBERG a CREATON betoncserepek klasszikusa.
Időtálló formája révén kiváló megoldás új építésekhez és felújításokhoz egyaránt.
A lekerekített lábvonalnak köszönhetően a tetősíkot nem bontja meg, harmonikus megjelenést biztosít.


CREATON TETŐCSERÉP akció

Egyes tetőcserepek azonnal megvásárolhatók telephelyünkön.
Hatalmas választékkal, kedvező árakkal, szaktanácsadással várjuk Önt.


Látogasson el hozzánk!