vissza
Nyerd vissza a tetőd árát!

Nyerd vissza a tetőd árát!

Nyereményjáték a Terrán Kincsesházban november 30-ig!

Terrán Kincsesház nyereményjáték november 30-ig!

Egy különleges nyereményjáték, mely lehetőséget ad arra, hogy Vásárlóink a kormányzati finanszírozási lehetőségeket a lehető legszélesebb körben ki tudják használni, mindezt oly módon hogy egy kis játékosságot is csempészünk a mindennapokba.

A Terrán Kincsesházban több kedvezménykupon is található, hogy mindenki, aki tetőfedés előtt áll, találjon saját maga számára megfelelő kedvezményes ajánlatot. Legyen szó minőségi alátétfóliáról, acél ereszcsatornáról, hőhídmentes Medicomfort tetőhőszigetelésről vagy akár Generon napelemes tetőcserépről. 

A Terrán Kincsesház kétféle kedvezményt kínál a vásárlóknak 

Garantált jóváírás

Minden kupont beváltó Vásárlónak jár a kedvezmény - amennyiben a beváltás során a rendszerbe feltöltött számlán és szállítólevélen a kupon feltételei szerinti Terrán termék a megfelelő mennyiségben szerepel. A kuponon meghatározott kedvezményt - a beváltást követően - utólagos jóváírással kapják meg az azt beváltó Játékosok.

Nyereményjáték

A nyereményjáték kupon beváltásával a Zenit vagy Rundo termékek vásárlóinak lehetőségük nyílik 2 kWp mennyiségű Generon napelemes tetőcserepet nyerni.
Valamint minden játékos, aki a tetőépítési nyereményjáték kupont beváltja - további feltétel nélkül – visszanyerheti tetője árát, maximum bruttó 1 millió forint áruértékig.

További kuponok: 
- ereszcsatorna kupon
- tetőszigetelés kupon
- viharbiztonság kupon
- tetőfólia kupon
- kúpalátét kupon

A nyereményjáték teljes leírása, az egyes kuponok részletes feltételei megtalálhatók a Kincsesház weboldalán.