vissza
Vedd kezedbe az irányítást: VELUX App Control

Vedd kezedbe az irányítást: VELUX App Control

Igazi, XXI. századi megoldás a Veluxtól, ezt te is értékelni fogod!

VELUX App Control a VELUX INTEGRA® intelligens vezérlése


A VELUX App Control az összes VELUX INTEGRA® termék teljes vezérlését biztosítja, közvetlenül a telefonodról. Egyetlen pöccintés, és máris becsukhatod vagy kinyithatod a tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket. Osszad meg a VELUX App Control alkalmazást mindenkivel a háztartásban; legyen minden tetőtéri ablak elérhető közelségben – otthon és útközben egyaránt.

Vedd a kezébe otthonod vezérlését.

A VELUX App Control segítségével karnyújtásnyi távolságba kerül a kényelem. Koppints az okostelefon képernyőjére, hogy élvezhesd a friss levegőt vagy a kellemes árnyékot, és az otthoni hőmérséklet, világosság és hangulat éppen olyan lesz, amilyennek szereted.          

Az intuitív ütemezési funkciók, a beépített okoshangszóró és a hangvezérlés segítségével a VELUX App Control akkor is lehetővé teszi otthona szellőztetését, amikor Ön dolgozik, és akkor is behúzza az árnyékolót, ha Önnek tele van a keze. 

Ha bármilyen kétsége támadna, gyorsan ellenőrizheti és működtetheti a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokat – akkor is, ha nincs otthon. Soha többé nem kell amiatt aggódnia, hogy elfelejtette bezárni a tetőtéri ablakokat.

A hangvezérlés és a beépített okoshangszóró alapfelszereltség a VELUX App Control esetén: így egyetlen kérés kimondásával lehetővé válik az árnyékolók behúzása vagy a tetőtéri ablakok kinyitása. 


Forrás: velux.hu